ادعای سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی: آمریکا به دنبال تنش بود نه راه حل در مذاکرات هسته‌ای سفیر آمریکا در اراضی اشغالی: گزارش‌ها درباره به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ اشتباه است واکنش سفارت هند در ایران به بی‌احترامی به عراقچی در یک برنامه تلویزیونی هندی عراقچی: اگر هدف از مذاکرات با آمریکا، ابراز اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد، رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم هند: پاکستان توافق آتش‌بس را نقض کرد عراقچی: ایران از هیچ‌یک از حقوق ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد پاسخ نمایندگی ایران به ادعایی درباره ارسال لانچر موشک فتح به روسیه عراقچی وارد قطر شد آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد القسام پیام جدید یک اسیر اسرائیلی را منتشر کرد استقبال ایران از اعلام آتش‌بس بین هند و پاکستان روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی رئیس‌جمهور عراق: روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم

درخواست گروه واگنر از مسکو درباره مواضع باخموت

رئیس گروه نظامی واگنر شنبه (ششم مه) از مسکو خواست اجازه دهد مواضع خود در شهر باخموت را به «رمضان قدیروف» رئیس جمهوری چچن تحویل دهد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 06
کد خبر: ۱۸۲۷۹۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری فرانسه، او در نامه‌ای به «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه در اشاره به واحدهای رزمی چچن گفت: از شما درخواست می‌کنم دستوری رزمی قبل از نیمه شب ۱۰ مه درباره انتقال مواضع واحدهای شبه‌نظامی واگنر در باخموت و اطراف آن به واحدهای گردان (چچنی) آخمت صادر کنید.

به گراش الجزیره، «یوگنی پریگوژین» رئیس واگنر جمعه هم گفته بود نیروهایش ۱۰ مه (۲۰ اردیبهشت) باخموت را به دلیل کمبود مهمات که او مقصرش را وزیر دفاع روسیه خوانده بود، ترک می‌کنند.

پریگوژین یکشنبه هم با گلایه از کمبود مهمات، درباره ضدحملات ارتش اوکراین هشدار داد. بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، وی با اشاره به کمبود مهمات برای نیروهایش در میدان جنگ هشدار داد که ضد حملات ارتش اوکراین ممکن است برای روسیه به یک تراژدی تبدیل شود.

گروه واگنر از ماه‌ها پیش برای تصرف شهر باخموت در حال نبرد است و بنابر گزارش‌ها بیش از ۹۰ درصد این شهر هم اکنون در اختیار نیروهای آن است.

ماه‌هاست درگیری در شهر باخموت که در بخش تحت کنترل کی‌یف در منطقه دونتسک دونباس قرار دارد و مرکز لجستیکی کلیدی برای تامین تجهیزات اوکراین بوده، در جریان است. مسکو در حال حاضر بیشتر بخش‌های باخموت را تحت کنترل درآورده اما نیروهای اوکراینی همچنان بخش کوچکی از غرب این شهر را در کنترل دارند.

پیش‌تر، «الکساندر سیرسکی» فرمانده نیروی زمینی اوکراین پس از بازدید از منطقه نبرد در دونتسک گفت نیروهای اوکراینی با وضعیت سخت و پیچیده‌ای در شهر باخموت مواجه هستند. «ویکتور خورنکو» فرمانده نیروهای عملیات ویژه اوکراین هم وضعیت در باخموت را پیچیده توصیف کرده بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار